Politika privatnosti

Na tz-njivice-omisalj.hr, dostupnom na tz-njivice-omisalj.hr, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje tz-njivice-omisalj.hr prikuplja i bilježi te kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našim pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Opća uredba o zaštiti podataka (RGPD)

Mi smo Upravitelj podataka vašim podacima. tz-njivice-omisalj.hr pravna osnova za prikupljanje i korištenje osobnih podataka opisanih u ovoj Politici privatnosti ovisi o osobnim podacima koje prikupljamo i specifičnom kontekstu u kojem prikupljamo podatke:

 • tz-njivice-omisalj.hr mora sklopiti ugovor s vama
 • Dali ste dozvolu tz-njivice-omisalj.hr za to
 • Obrada vaših osobnih podataka odgovara legitimnom interesu tz-njivice-omisalj.hr
 • tz-njivice-omisalj.hr mora biti u skladu sa zakonom
 • tz-njivice-omisalj.hr će zadržati vaše osobne podatke
  Samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovoj Politici privatnosti.

Zadržat ćemo i koristiti vaše podatke u mjeri u kojoj je to potrebno za poštivanje naših zakonskih obveza, rješavanje sporova i provođenje naših politika.

Ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora (EEA), imate određena prava na zaštitu podataka. Ako želite da vam se kaže koje osobne podatke imamo o vama i ako želite da ih uklonimo iz naših sustava, kontaktirajte nas.

U određenim okolnostima imate sljedeća prava na zaštitu podataka:

 • Pravo na pristup, ažuriranje ili brisanje podataka koje imamo o vama.
 • Pravo na ispravak.
 • Pravo opozicije.
 • Pravo ograničenja.
 • Pravo na prenosivost podataka
 • Pravo na povlačenje privole
 • Log datoteke

tz-njivice-omisalj.hr slijedi standardni postupak za korištenje datoteka dnevnika. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i to je dio analize hosting usluge. Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz i eventualno broj klikova. Nisu povezani ni s kakvim osobnim podacima. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web svjetionici

Kao i svaka druga web stranica, tz-njivice-omisalj.hr koristi ‘kolačiće’. Ovi kolačići se koriste za pohranu informacija, uključujući postavke posjetitelja i stranice koje je posjetitelj pristupio ili posjetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.

Google DoubleClick DART kolačić

Google je jedan od pružatelja usluga treće strane naše stranice. Također koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići, za posluživanje oglasa posjetiteljima naše stranice na temelju njihovog posjeta www.website.com i drugim stranicama na Internetu. Međutim, posjetitelji se mogu isključiti iz upotrebe DART kolačića posjetom Pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže na sljedećem URL-u: https://policies.google.com/technologies/ads.

Politika privatnosti

Na ovom popisu možete pronaći Pravila o privatnosti svakog od reklamnih partnera tz-njivice-omisalj.hr.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili Web Beacons koji se koriste u njihovim oglasima i poveznicama koje se pojavljuju na tz-njivice-omisalj.hr i šalju se izravno u korisnikov preglednik. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.

Imajte na umu da tz-njivice-omisalj.hr nema pristup niti kontrolu nad tim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Politika privatnosti trećih strana

Politika privatnosti tz-njivice-omisalj.hr ne odnosi se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vas potičemo da za detaljnije informacije pregledate primjenjiva Pravila o privatnosti ovih poslužitelja oglasa trećih strana. Možete uključiti svoju praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Za detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama vašeg preglednika.

Informacije o djeci

Drugi dio našeg prioriteta je zaštita djece prilikom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili prate i usmjeravaju vaše mrežne aktivnosti.

tz-njivice-omisalj.hr svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako smatrate da je vaše dijete dalo takve informacije na našoj web stranici, potičemo vas da nas odmah kontaktirate i mi ćemo dati sve od sebe da takve informacije odmah uklonimo iz naše evidencije.

Samo online politika privatnosti

Naša Pravila privatnosti odnose se samo na naše online aktivnosti i odnose se na posjetitelje naše web stranice u vezi s podacima koji se dijele i/ili prikupljaju na tz-njivice-omisalj.hr. Ova pravila se ne primjenjuju na informacije prikupljene izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice prihvaćate našu Politiku privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.